Inquiry
Form loading...
Jindu Superstar Astronomy Equipment Co., Ltd afsluttede med succes designet og færdiggørelsen af ​​den ultra digitale planetariumprojektor, og prototypen blev med succes leveret til brugerne

Nyheder

Jindu Superstar Astronomy Equipment Co., Ltd afsluttede med succes designet og færdiggørelsen af ​​den ultra digitale planetariumprojektor, og prototypen blev med succes leveret til brugerne

2024-04-11 15:51:46
Jindu Superstar Astronomy Equipment Co., Ltd meddelte i dag, at virksomheden med succes havde afsluttet designet og færdiggørelsen af ​​den ultra-digitale planetarium-projektor i januar 2024. Den afsluttede med succes fremstillingen af ​​prototypen, og den blev leveret til brugerne i marts samme år . Denne vigtige præstation markerer et solidt skridt fremad for Jindu Superstars teknologiske innovation inden for astronomisk udstyr.

Ultra digital planetarium projektor er det avancerede astronomiske udstyr udviklet af Jindu Superstar Company. Den anvender den mest avancerede digitale teknologi og præcisionsfremstillingsteknologi og har ekstrem høj ydeevne og stabilitet. Denne enhed kan simulere bevægelsesbaner og astronomiske fænomener for forskellige himmellegemer i universet, hvilket giver stærk støtte til astronomisk forskning, videnskabsundervisning og astronomisk observation.

Under designafslutningsfasen overvandt Jindu Superstars R&D-team mange tekniske vanskeligheder og opnåede til sidst præcis kontrol og ultra-high-definition (4k) visning af det digitale planetarium Ultra gennem flere tests og optimeringer. Enheden har ikke kun en høj grad af simuleringsfidelitet, men kan også implementere en række tilpassede funktioner for at imødekomme behovene hos forskellige brugere.

Med hensyn til prototypefremstilling og -levering følger Jindu Superstar Company strengt kvalitetsstandarder for produktion og test for at sikre, at hvert stykke udstyr opnår optimal ydeevne. Samtidig giver virksomheden også brugerne omfattende teknisk support og eftersalgsservice for at sikre, at brugerne kan modtage rettidig og effektiv hjælp under brug.

Det succesfulde design og levering af det digitale planetarium Ultra er en vigtig præstation for Jindu Superstar Companys teknologiske innovation inden for astronomisk udstyr. Det er også en vigtig garanti for virksomhedens konkurrencefordel på markedet. I fremtiden vil Jindu Superstar fortsætte med at udvikle mere avanceret, præcist og pålideligt astronomisk udstyr og yde større bidrag til astronomisk forskning og populærvidenskabelig uddannelse.

Jindu Superstar Astronomy Equipment Co., Ltd er meget tilfredse med design, prototypefremstilling og levering af digital planetarium Ultra og ser frem til at samarbejde med flere brugere for i fællesskab at fremme udviklingen af ​​astronomi.
  • Jindu-Superstar-Astronomi-Udstyr-Couw7
  • Jindu-Superstar-Astronomi-Udstyr-Co6hq